fbpx

4300
MODELL 4500
4-PERSONER

Serenity 4500 är ett nytt spabad med året runt funktion och en skön liggplats.

Vissa av våra bad är tillverkade med avancerade extrafunktioner. Serenity fokuserar istället på lika hållbara material med förenklat utförande, detta för att kunna hålla en pressad prisbild.
Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad. När det kommer till en härlig upplevelse så finns det inget att tumma på. Spabadet har 35 rostfria massagemunstycken med plats för 4 personer. En perfekt familjepool eller stor nog att rymma gäster eller barnbarn.)

Image is not available
SPECIFIKATION

Antal platser: 3 st + 1 liggplats)
Mått: 203 x 203 x 91 cm
Vattenvolym: 1430 L
Torrvikt: 265 kg
Massagemunstycken: 35 st
Moonlight LED: Ja
AquaBlade vattenfall: Ja
Frysskydd: Ja
Massagepumpar: 1 st
Året-runt-bruk: Ja

Presentation av modell 4500 från Hydropool
PlayPlay
Image is not available

Tillval, rening:
Ultra Pure Ozon System (ozonator)
PureWater System
Tillval, trappor & locklyftare:
Trappa i plast
Locklyftare CM1 (ej hydralisk)
Locklyftare CM3 (hydralisk)
Tillval, övrigt:
I-Command (mobil kompatibel)

MODERN DESIGN

Exklusivt selfclean
FÄRGER
INSIDA
Image is not available

Alpine Mist

Image is not available

Pure White

Image is not available

Silver Marble

INSIDA
Image is not available

Black Opal

Image is not available

Midnight Canyon

Image is not available

Tuscan Sun

UTSIDA
Image is not available

Harbour Grey

Image is not available

Driftwood Grey

Image is not available
SERENITY SPABAD

Ett spabad ur Hydropools Serenity-serie ger dig välbefinnande och erbjuder samtidigt den bästa hydroterapin i branschen. Vardagen kräver mer och mer av oss som personer. Skulle det inte vara skönt att kunna komma hem och koppla av i ditt eget spabad?

Försök föreställa dig en "egen" plats där du kan meditera, koppla av, stressa ner och njuta av tystnaden, med eller utan familj och vänner. Bara efter ett par minuter känner du hur stressen lämnar kroppen och samtidigt sträcker ut armar och ben i kristallklart, varmt och rent vatten.

Oavsett var du placerar ditt Serenity-spabad från Hydropool, inom- eller utomhus, så kommer det att ge dig tid för det som är viktigt. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut.

Image is not available
Skillnader mot andra märken

Filtreringsteknik

- Tekniken för att filtrera vattnet har effektiviserats och ser nu till att allt vatten renas genom ClearSpring teknologi. Den första barriären "grillen" som tar de större delarna. Ett nytt wavefilter tar sedan de mindre partiklarna så att vattnet blir kristallklart.

Kraftigare värmepatroner
- Vi vet hur viktigt det är med en rejäl värmepatron. I Serenity serien får du det kraftigaste på marknaden med upp till 3.0kW. Det gör att du kan bada längre på vintern än i våra kollegors spabad.

Snabbare hjälp och service
- Med butiker och servicecenter över hela Sverige kan vi snabbt hjälpa dig med dina frågor, både innan och efter köp. Vi har många delar på lager, och kan vid akuta fall flyga hem reservdelar snabbt reparera fel.