fbpx

SERENITY SERIEN
BÖRJA AVKOPPLINGEN DIREKT

Ett spabad ur Hydropools Serenity-serie ger dig välbefinnande och erbjuder samtidigt den bästa hydroterapin i branschen. Vardagen kräver mer och mer av oss som personer. Skulle det inte vara skönt att kunna komma hem och koppla av i ditt eget spabad?

Försök föreställa dig en "egen" plats där du kan meditera, koppla av, stressa ner och njuta av tystnaden, med eller utan familj och vänner. Bara efter ett par minuter känner du hur stressen lämnar kroppen och samtidigt sträcker ut armar och ben i kristallklart, varmt och rent vatten.

Oavsett var du placerar ditt Serenity-spabad från Hydropool, inom- eller utomhus, så kommer det att ge dig tid för det som är viktigt. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut.

Image is not available
Image is not available
ALLMÄN OM SERENITY MODELLER

Spabadet är uppbyggt kring en kraftig ram, och materialet är av typen Polymer som används för att hålla tätt utan underhåll i många år framöver.

All belysning i spabaden är av LED-teknik, vilket ger mer ljus till en lägre driftskostnad. Du kan även uppgradera alla spabad i Serenity-serien med olika funktioner.

Nu vet du varför du ska välja ett riktigt bra inomhusspa eller utomhusspa från Hydropool från början, så du slipper massa onödiga köp och förluster. Kom förbi vår butik i Kungsängen så hjälper vi dig hitta en modell som passar dig. Testa de olika modellerna och ta steget mot att få uppleva total avkoppling.

SKILLNADER

Filtreringsteknik
- Tekniken för att filtrera vattnet har effektiviserats och ser nu till att allt vatten renas genom filtret på 15 minuter. Vattnet går igenom det renande filtret 8 gånger på 2 timmar. Det klarar inget annat inomhusspa eller utomhusspa i branschen av!

Kraftigare värmepatroner

- Vi vet hur viktigt det är med en rejäl värmepatron. I Serenity serien får du det kraftigaste på marknaden med upp till 3.0kW. Det gör att du kan bada längre på vintern än i våra kollegors spabad.


Snabbare hjälp och service

- Med butiker och servicecenter över hela Sverige kan vi snabbt hjälpa dig med dina frågor, både innan och efter köp. Vi har många delar på lager, och kan vid akuta fall flyga hem reservdelar snabbt reparera fel.

Image is not available
FLER MODELLER I SERENITYSERIEN
4300

Vår minsta modell med plats för 4 personer. Räcker för den lilla familjen.

4500

Populära modellen men plats för 5 personer. Liggsäte finns såklart.

5900

Rejält tilltagen och med extra kraft för alla. Modell som är mycket populär.

6600

Mest sålda modellen i Serenity-serien. Plats för 6 person. Gillas av många pga sittpositionerna.

6800

Modell med sittsäten - mycket populär bland kompisgänget. Alla får plats plus några till.

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT BYGGA ETT SPABAD
Play
Image is not available